Η γιορτή του πόλο στον Πειραιά και η στήριξη του κόσμου

Η γιορτή του πόλο στον Πειραιά και η στήριξη του κόσμου

Στο Παπαστράτειο θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα το διήμερο 2-3/4, με τον Ολυμπιακό να διοργανώνει το Final 4 της Euroleague γυναικών και τις Ερυθρόλευκες να διεκδικούν το back to back.

Τo Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών πλησιάζει και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού πόλο, που θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» το διήμερο 2 και 3 Απριλίου.

O πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα διοργανώσει την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης πόλο και οι Ερυθρόλευκες θα διεκδικήσουν το back to back, την τρίτη Euroleague και το έκτο συνολικά ευρωπαϊκό τους τρόπαιο.

Μια πολύ σπουδαία στιγμή για τον πειραϊκό σύλλογο, αλλά και για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με τις αθλήτριες του Ολυμπιακού να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Final 4. Οι Ερυθρόλευκες θα παλέψουν όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο και να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο του ελληνικού αθλητισμού.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνες τους, αλλά θα έχουν δίπλα τους οπαδούς τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το Παπαστράτειο και να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς. Μια γροθιά, κόσμος και ομάδα, θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία. Σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης (24/3) ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (28/3) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Final 4, τα οποία θα διατίθενται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ (κερκίδα), 20€ (καρεκλάκια κεντρικής κερκίδας) και 200€ (Court Seats). Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός «τα συλλεκτικά εισιτήρια, Court Seats που ισχύουν και για τις δυο ημέρες εξασφαλίζουν πρόσβαση στο VIP Lounge όπου θα παρέχονται υπηρεσίες catering καθώς και τη δυνατότητα φωτογράφισης με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και την κούπα, σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου».

Οι Ερυθρόλευκες στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Ούιπεστ, ενώ στον άλλον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 η πανίσχυρη Σαμπαντέλ θα αντιμετωπίσει την Πάντοβα. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (3/4) και θα ξεκινήσει στις 17:00. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Final 4 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το One Channel.

Μια διοργάνωση, που ως γνωστόν είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Μεγάλη συμβολή έχουν επίσης φορείς της πόλης, όπως είναι ο ιατρικός σύλλογος Πειραιά, αλλά και ο ΟΠΑΝ, με τους χορηγούς να βοηθούν τα μέγιστα στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα:               

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ ΣΤΙΣ 17:00

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΠΑΝΤΟΒΑ ΣΤΙΣ 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 17:00

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ