Ολυμπιακός: «Πρόβα» Final-4 κόντρα στη Γλυφάδα

Ολυμπιακός: «Πρόβα» Final-4 κόντρα στη Γλυφάδα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν το Final 4 της Euroleague θα αντιμετωπίσει τη Γλυφάδα, για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική της Α1.

Μετά τη νίκη (16-7) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (26/3) στις 16:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τη 18η αγωνιστική της Α1, στο τελευταίο «τεστ» ενόψει του Final-4 της Euroleague.

Κόντρα στη Γλυφάδα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που θέλουν τη νίκη και τη διεύρυνση της νικηφόρας πορείας τους στο πρωτάθλημα, θα κάνουν την τελευταία «πρόβα», μια εβδομάδα πριν από το Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, στον Πειραιά (2-3/4).

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Συνεχίζουμε το ίδιο σοβαρά στον αγώνα με τη Γλυφάδα. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, ώστε να είμαστε έτοιμες στη συνέχεια, για τον μεγάλο μας στόχο, το Final-4 της Euroleague. Τα ματς αυτά μας βοηθούν να προετοιμαζόμαστε, θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Γλυφάδα, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ