Ολυμπιακός: Προετοιμασία σε ρυθμό… Final-4

Ολυμπιακός: Προετοιμασία σε ρυθμό… Final-4

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για το Final-4 της Euroleague με στόχο το back to back.

Τo Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών πλησιάζει και άπαντες στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού πόλο, που θα φιλοξενηθεί στο «Π. Καπαγέρωφ» το διήμερο 2 και 3 Απριλίου.

Οι «Ερυθρόλευκες» προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρώτο ματς στον ημιτελικό κόντρα στην Ουγγρική Ουίπεστ και αν τη νικήσει θα παίξει είτε με την Σαμπαντέλ είτε με την Πάντοβα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την τελική φάση της διοργάνωσης, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η Νικόλ Ελευθεριάδου σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στη σημασία του κόσμου που θα δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου στο olympiacossfp.gr:

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το Final-4, είμαστε όλες προετοιμασμένες να δώσουμε το 100% και στους δυο αγώνες, στον ημιτελικό με την Ούιπεστ και στον τελικό, αν προκριθούμε. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά.

Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο, έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο μπροστά μας και όλες έχουμε αφοσιωθεί στο να βοηθάμε η μια την άλλη και να ανταποκρινόμαστε στις οδηγίες του προπονητή μας. Θέλουμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας διπλά μας.

Σε αγώνες σαν το Final-4 παίρνουμε πολλή ενέργεια, δύναμη και στήριξη από το κλίμα που δημιουργείται στην πισινά. Επομένως, τώρα είναι η στιγμή που το ζητάμε περισσότερο από ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ