Ο Ολυμπιακός απαντάει στο γήπεδο και πάει… φουλ για τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός απαντάει στο γήπεδο και πάει… φουλ για τον τίτλο!

Τα κορίτσια του Θρύλου με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ έφεραν τα πάνω κάτω στη Volleyleague και ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Εκαναν το λάθος να υποτιμήσουν την καρδιά του πρωταθλητή και το πλήρωσαν ακριβά.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο και κατάφερε να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της Volleyleague στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα του Κάρλο Παρίζι να επιστρέφει από το -7 του περασμένου Δεκεμβρίου και να έχει πλέον να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχοντας το know how, το οποίο έχει αποκτήσει από τους εκατοντάδες τίτλους που έχει πανηγυρίσει ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού επί των ημέρων του Μιχάλη Κουντούρη, έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειαζόντουσαν για τη βελτίωση του ρόστερ και εκτόξευσε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κάρλο Παρίζι και ο ερχομός των Τέιλορ Αγκοστ και Αρέτα Κονόμι δυνάμωσαν πολύ τον Ολυμπιακό και τον βοήθησαν να κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, με τις Ερυθρόλευκες να πετυχαίνουν 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μια πορεία που ανέβασε τον σύλλογο του Πειραιά στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι έχει μικρότερο μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει 13 τμήματα που πρωταγωνιστούν και όπως είναι απόλυτα λογικό το κόστος για τη συντήρησή τους είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κόστος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που έχει μόλις 3 τμήματα στο κορυφαίο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ ανδρών, κολύμβηση ανδρών και γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών και γυναικών, στίβο ανδρών και πυγμαχία ανδρών και γυναικών. Ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αλλά και στο μπάσκετ γυναικών, με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης των τμημάτων να είναι πολύ μικρότερο.

Παρόλα αυτά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακό, με τον Μιχάλη Κουντούρη στο τιμόνι του και την απεριόριστη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, καταφέρνει για μια ακόμα χρονιά να φτιάξει σπουδαίες ομάδες σε όλα τα αθλήματα και να οδεύει ολοταχώς για τίτλους και διακρίσεις. Εντός και εκτός συνόρων. Όπως έχει συνηθίσει τον κόσμο του τα τελευταία 12 χρόνια.

Οσο κάποιοι άλλοι μένουν στα λόγια και… πανηγυρίζουν στα κείμενά τους, υποτιμώντας την καρδιά του πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός βελτιώνεται, γιγαντώνεται και αντιτίθεται, με στόχο ακόμα περισσότερα τρόπαια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ