Ελληνιάδη: «Χαρούμενες που ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης»

Ελληνιάδη: «Χαρούμενες που ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης»

Η Έλενα Ελληνιάδη μίλησε για την ευκαιρία που έχει ο Εθνικός να κατακτήσει το LEN Trophy απέναντι στην Ντουναουιβάρος.

Ετοιμη για τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του συλλόγου είναι η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού, μία ημέρα πριν τον δεύτερο τελικό του LEN Trophy με την Ντουναουιβάρος, την Τετάρτη (30/3, 20:00) στον Πειραιά.

Οι «κυανόλευκες» έχουν σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 12-8 στο πρώτο ματς, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (25/3) στην Ουγγαρία, και αύριο καλούνται μπροστά στο κοινό τους να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους και να «σφραγίσουν» την κατάκτηση του τροπαίου, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2010.

«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία αύριο για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει έως εδώ και ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η Έλενα Ελληνιάδη.

«Υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας και είμαστε όλες έτοιμες να δώσουμε το 100%. Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Είμαστε δεμένες και αυτό φαίνεται και μέσα στο νερό.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε τον δεύτερο αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή στην έδρα μας, γιατί σημαίνει πως θα έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο του Εθνικού που μας στηρίζει και μας ανεβάζει κάθε φορά. Για έναν αθλητή είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζει στο «σπίτι» του και να έχει όλους τους φιλάθλους του στην κερκίδα», πρόσθεσε η διεθνής περιφερειακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ