Φόρθα: «Θέλουμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Φόρθα: «Θέλουμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Η παίκτρια της Σαμπαντέλ, Τζούντιθ Φόρθα, μίλησε για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι των Ερυθρόλευκων.

Εντυπωσιασμένη από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», αλλά αποφασισμένη να… χαλάσει το «ερυθρόλευκο πάρτι» στον αυριανό (3/4, 17:00) τελικό της LEN Euroleague, εμφανίστηκε η Τζούντιθ Φόρθα, στις δηλώσεις της μετά τη δύσκολη νίκη της Σαμπαντέλ επί της Πάντοβα με 9-8, στον δεύτερο ημιτελικό του final-4.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ιταλική ομάδα που είναι πάντα ανταγωνιστική», τόνισε αρχικά η κορυφαία του δεύτερου ημιτελικού με έξι γκολ. «Είδαμε την ατμόσφαιρα και αύριο θέλουμε να νικήσουμε σε αυτή την πισίνα, μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού», πρόσθεσε η Φόρθα, ενθυμούμενη ότι πριν από επτά χρόνια η Σαμπαντέλ έχασε τον τελικό από τις «ερυθρόλευκες» στο ίδιο κολυμβητήριο.

Hισπανική ομάδα έχει έρθει με ένα σημαντικό προβλήμα στην Ελλάδα. Η διεθνής Ολλανδή Μάαρτιε Κόινινγκ έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ η πολύπειρη φουνταριστή Μάικα Γκαρσία αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ