«Τρέλα» στον κόσμο του Ολυμπιακού για την ευρωκούπα!

«Τρέλα» στον κόσμο του Ολυμπιακού για την ευρωκούπα!

Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως το Παπαστράτειο θα είναι κατάμεστο για την back to back Euroleague κόντρα στην Σαμπαντέλ.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Ουίπεστ, επικρατώντας με 18-11 και έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό της Euroleague, όπου στοχεύει στην back to back κατάκτηση μετά την περσινή τεράστια επιτυχία.

Τα «χρυσά» κορίτσια του Θρύλου θα βρουν απέναντι τους την πανίσχυρη Σαμπαντέλ και μαζί με τον κόσμο των ερυθρολεύκων θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Το Παπαστράτειο θα είναι και πάλι κατάμεστο με τους οπαδούς των Πειραιωτών να είναι δίπλα στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας για την ευρωκούπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι θα είναι κατάμεστο το κολυμβητήριο για το σπουδαίο ματς, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην μεταβούν στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει, ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Final-4 της Euroleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/4) στις 17:00 στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ανάμεσα στην ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου μας και την Σαμπαντέλ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην μεταβούν στο κολυμβητήριο, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και απρόσκοπτα ο σπουδαίος τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλοι μαζί, να βοηθήσουμε τα θρυλικά μας κορίτσια να γράψουν ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ευρώπης για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ