ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιά 7-14

ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιά 7-14

Με... φόρα από την ευρω-κούπα ο Εθνικός νίκησε την ΑΕΚ με 14-7 στην Ηλιούπολη για τη 14η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τέσσερα γκολ της Άλκηστης Μπενέκου, ο Εθνικός NOBEL HELLAS επικράτησε 14-7 της γηπεδούχου ΑΕΚ στην Ηλιούπολη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής.

Πριν τον αγώνα οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες στους 34 βαθμούς.

Η ομάδα του Πειραιά, προηγήθηκε 5-3 στο οκτάλεπτο αλλά διεύρυνε τη διαφορά στο 8-3 και έκλεισε το ημίχρονο με 9-4. Παράλληλα με σερί 3-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο, ξέφυγε και με +9, με την ΑΕΚ να μαζεύει στο τέλος τη διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλήτριες της ΑΕΚ έδωσαν από ένα τριαντάφυλλο στις αντίστοιχες του Εθνικού, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-4, 0-2, 3-3

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Κοβάσεβιτς 1, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Μπεκρή, Βαμβακάρη, Ζαχαρίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 2, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 4, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 2, Ιόλη Μπενέκου 1, Μπερίκου, Τζόνσον, Γκότζια, Καραμπέτσου 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ