Ολυμπιακός – Εθνικός 9-6

Ολυμπιακός – Εθνικός 9-6

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 9-6 τον Εθνικό και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γλυφάδα για την τέταρτη κούπα του στον θεσμό.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, κέρδισε 9-6 τον Κυπελλούχο Ευρώπης Εθνικό στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four που διεξάγεται στη Λάρισα και θα διεκδικήσει την Κυριακή (17/4, 17.00) το 4ο Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο γυναικών, με αντίπαλο τη Γλυφάδα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και με όπλο την άμυνά του κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Βάσω Πλευρίτου έκανε το 4-0.

Ο Εθνικός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μετά από σχεδόν δώδεκα λεπτά με την Ελληνιάδη και στην αμέσως επόμενη επίθεση η Πάρκες μείωσε σε 4-2. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός επανήλθε στο +3 με τέρμα της Ελευθεριάδου με το οποίο διαμορφώθηκε το 5-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην πρώτη επίθεση της τρίτης περιόδου η Ξενάκη πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 6-2. Η Καρολίνα Ιωάννου μείωσε σε 6-3, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο τέρματα από τις Ξενάκη και Τριχιά για να προηγηθεί για πρώτη φορά με πέντε γκολ (8-3).

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στην πρώτη επίθεση της τέταρτης περιόδου έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων ξανά στον Ολυμπιακό με την Καρολίνα Ιωάννου να διαμορφώνει το τελικό 9-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-3, 1-1

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού

Εθνικός: Σωτηρέλη, Ιωάννου 2, Ι Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 1, Κοντονή, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Α. Μπενέκου, Ρακιντζή, Στ. Χαραλαμπίδη, Ι. Μπενέκου, Καραμπέτσου, Τζόνσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ