Ολυμπιακός – Γλυφάδα: Τελικός Κυπέλλου με ξεκάθαρο φαβορί

Ολυμπιακός – Γλυφάδα: Τελικός Κυπέλλου με ξεκάθαρο φαβορί

Ολυμπιακός και Γλυφάδα θα δώσουν «μάχη» στον τελικό του Κυπέλλου πόλο Γυναικών με φόντο την κούπα. Ξεκάθαρο φαβορί οι πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γλυφάδα στον μεγάλο τελικό του πόλο την Κυριακή (17/4, 17:00), σε ένα ματς, όπου οι ερυθρόλευκες είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κούπα.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτο του Εθνικού με 9-6 και έκλεισαν με όπλο την άμυνα μια θέση στον τελικό, την ώρα που η Γλυφάδα νίκησε την ΑΕΚ και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός, θα τα δώσει όλα για να πάρει το Κύπελλο αύριο και φουλάρει για το τρεμπλ!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επέκτειναν το απίθανο σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη από τις αρχές Μαρτίου του 2021 και με το τελικό 9-6 επί του Εθνικού επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί του αγώνα και γενικότερα της διοργάνωσης, πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό όπου στοχεύουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για 4η τέταρτη φορά και 3η διαδοχική.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 4Χ4 απέναντι στον Εθνικό, καθώς μετρούσε ήδη τρεις νίκες στα μεταξύ τους ματς στην τρέχουσα σεζόν και πλέον κόντρα στη Γλυφάδα σκοπεύει στο δεύτερο βήμα εκ των τριών για το δεύτερο σερί πολυπόθητο τρεμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ