Ο Δήμος Πειραιά βραβεύει Ολυμπιακό και Εθνικό

Ο Δήμος Πειραιά βραβεύει Ολυμπιακό και Εθνικό

Ο Δήμος Πειραιά θα βραβεύσει τις γυναικείες ομάδες υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του LEN Trophy αντίστοιχα.

Oλυμπιακός και Εθνικός διασταυρώσαν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν την πρόκριση για τους τελικούς. Δύο ομάδες οι οποίες στη φετινή σεζόν που διανύουμε κατέγραψαν εξαιρετική πορεία, στην Ευρώπη φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, στις διοργανώσεις που αγωνίστηκαν.

Από την μια ο Ολυμπιακός έκανε το back to back στην Ευρωλίγκα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Εθνικού κατέκτησε το Len Trophy.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Πειραιά πήρε την πρωτοβουλία, να βραβεύσει τους δύο συλλόγους την Κυριακή (22/5) για την τεράστια επιτυχία τους, η οποία έκανε περήφανους τόσο τους οπαδούς των δύο ομάδων, όσο και τους πολίτες του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Δήμος Πειραιά θα βραβεύσει τις γυναικείες ομάδες υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του LEN Trophy αντίστοιχα.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ