Ολυμπιακός: Σενάρια για Γκότσιτς

Ολυμπιακός: Σενάρια για Γκότσιτς

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναζητά προπονητή και οι Σέρβοι βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τον Ζίβκο Γκότσιτς.

Ο Θοδωρής Βλάχος αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του 52χρονου προπονητή.

Οι νταμπλούχοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση, με τους Σέρβους τις τελευταίες ώρες να βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τον Ζίβκο Γκότσιτς. Η ιστοσελίδα «sportklub.rs» αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος αποχώρησε από τη Σόλνοκ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Σέρβοι επισημαίνουν μάλιστα ότι ο Γκότσιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, τον οποίο είχε ως παίκτη στη Σόλνοκ τη σεζόν 2020-2021, με τους δύο άνδρες να οδηγούν την ουγγρική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του EuroCup.

Εκτός από την «sportklub.rs», στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκότσιτς αναφέρεται επίσης και η Zurnal, η οποία μάλιστα τονίζει ότι ο Σέρβος τεχνικός απέρριψε την πρόταση που δέχθηκε από την Σπαντάου, αναζητώντας κάτι καλύτερο.

Η λίστα για τον διάδοχο του Θοδωρή Βλάχου περιλαμβάνει και επιλογές από την Ελλάδα, όπως είναι αυτή του Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του βοηθού προπονητή στην Εθνική ομάδα.

Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν υπάρχει καμία απόφαση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας πόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ