Ελλάδα φουλ για χρυσό: Κόντρα στην Ιταλία για μια θέση στον τελικό!

Ελλάδα φουλ για χρυσό: Κόντρα στην Ιταλία για μια θέση στον τελικό!

Μετά την πρόκριση της στους «4» η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ιταλία στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης για μια θέση στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο!

Έτοιμη να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού είναι η εθνική ομάδα πόλο!

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία με το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών έχει μπροστά της ακόμη μια μεγάλη πρόκληση με στόχο την ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Άναψε φωτιές στον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ – Τα άφησε όλα ανοιχτά για το που θα υπογράψει

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα (1/7, 17:00, ΕΡΤ2) την κάτοχο του τίτλου, Ιταλία, στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο! Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να λυγίσει τις ΗΠΑ στα προημιτελικά και να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πλανήτη, έχοντας σήμερα την ευκαιρία να περάσει στον τελικό και να κυνηγήσει το χρυσό!

«Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε αλλαγές, κάποια παιδιά παίζουν πρώτη φορά. Θέλω να δω τα όρια της ομάδας και να δούμε πως θα ανταποκριθούν στην πρόκληση ενός ημιτελικού. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αμερική ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος.

Μεγάλος άτυχος ο Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος διαγνώστηκε με ρήξη τένοντα και θα χάσει τόσο τον σημερινό αγώνα, όσο και τον επόμενο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ