Βλάχος: «Πάμε για το χάλκινο, το γκολ στο τέλος έκανε τη διαφορά»

Βλάχος: «Πάμε για το χάλκινο, το γκολ στο τέλος έκανε τη διαφορά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γκολ του Ντι Φούλβιο στο τελευταίο λεπτό ενώ έδωσε το σύνθημα για τον μικρό τελικό.

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Ιταλία με 11-10 και θα παίξει στον μικρό τελικό με μια εκ των Ισπανία ή Κροατία.

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα από την ομάδα του Σάντρο Καμπάνια, ανέφερε πως οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και η Εθνική ομάδα θα πάει στον μικρό τελικό σαν να παίζει για το χρυσό…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μεγάλο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να είμαστε μέσα στο ματς, αν και βρεθήκαμε πίσω με 3-1 στο ξεκίνημα. Μπήκαμε στο ματς. Είχαμε καλές άμυνες. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στον παίκτη παραπάνω. Είχαμε επιλογές αλλά δεν ήταν καλά τα σουτ σε 2-3 περιπτώσεις στο τέλος. Δεν έπρεπε να δεχθούμε αυτό το γκολ στο τέλος. Έκανε τη διαφορά αυτό το τέρμα.

Δεν είναι εύκολος ένας ημιτελικός. Έκανε μεγάλη εμφάνιση η Ιταλία και κόντρα στην Ουγγαρία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Ίσως εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί να τα είχαμε καταφέρει. Κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος την ισοφάριση. Ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες η Ιταλία.

Έτσι είναι οι ημιτελικοί και τα παιχνίδια όπου κρίνονται τα μετάλλια. Και πάλι έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Μεγάλη υπόθεση εάν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το χάλκινο. Να ηρεμήσουμε και να πάμε παρακάτω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ