Τζωρτζάτος: «Ηθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου»

Τζωρτζάτος: «Ηθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής και εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη επί της Κροατίας, μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας στη νίκη επί της Κροατίας με 9-7 και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Θοδωρή Βλάχο και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον τεχνικός της γαλανόλευκης, που τον εμπιστεύτηκε.

Διαβάστε επίσης: Βλάχος: «Αξίζαμε ένα μετάλλιο»

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τόνισε ότι στην αρχή είχε άγχος, αλλά οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν και όλοι μαζί κατάφεραν να οδηγήσουν την γαλανόλευκη στην κατάκτηση του χάλκινου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω αν έκανα τέλειο παιχνίδι. Με βοήθησαν πολύ τα παιδιά, κλείνοντας τις γωνίες. Ηθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως έδειξα κάποια πράγματα και ότι άξιζα να είμαι εδώ. Τίμησα και τον Μάνο που μας έλειψε. Υπήρχε άγχος στην αρχή, όμως προσπαθώ χρόνια να φτάσω εδώ και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε μία παρέα και τα αποτελέσματα βγαίνουν. Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον αδερφό μου, το βαφτιστήρι μου, αλλά και τους τραυματίες της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ