Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Τη μεγάλη μεταγραφή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον διεθνή πολίστα, Αλέξανδρο Παπαναστασίου.

Ο διεθνής περιφερειακός αγωνιζόταν στην Κροατική Γιούγκ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Ο 23χρονος περιφερειακός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρολεύκους και στις πρώτες του δηλώσεις, έδωσε το σύνθημα για επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. γέννησης, 12/2/1999) υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Την περασμένη τετραετία (2018-22), ο Παπαναστασίου αγωνίστηκε στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Κροατίας και ένα Κύπελλο.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το πόλο από το Παλαιό Φάληρο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών στην Α1 Ανδρών, με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ με την Εθνική ομάδα Ανδρών έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), χάλκινο στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (2022) και χάλκινο στο World League (2021).

Με την Εθνική Νέων Ανδρών μετράει τρία χρυσά μετάλλια, δύο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (2019, 2017) και ένα σε ευρωπαϊκό (2018).

Ταυτόχρονα ο 23χρονος πολίστας έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ανέφερε:

«Όταν με προσέγγισε ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας το πλάνο και την ποιότητα της ομάδας, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να απαντήσω θετικά. Γυρίζω στην Ελλάδα, μετά από μια τετραετή θητεία στο εξωτερικό, με την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, οι οποίοι μάλιστα ταυτίζονται με τους δικούς μου, δηλαδή να φτάσουμε στην κορυφή όπου κι αν αγωνιζόμαστε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ