Συνεχίζει στον Εθνικό η Κανετίδου

Συνεχίζει στον Εθνικό η Κανετίδου

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει η Ελένη Κανετίδου, αλλά όντας σε άλλο... στρατόπεδο, αφού θα συνεχίσει την καριέρα της στον Εθνικό.

Παραμένει στον Πειραιά, αλλά αλλάζει «στρατόπεδο» η Ελένη Κανετίδου, η οποία αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα της στον Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα!

Η 21χρονη πολίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Χίο, πέρασε από τη Γλυφάδα και το 2018 εντάχθηκε στις «ερυθρόλευκες», όπου κατέκτησε δύο Euroleague, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες, έχοντας κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο νέων γυναικών του 2021 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο νεανίδων του 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που την επόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης της ομάδας και τον προπονητή μου κ. Στέφανο Λέανδρο, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στις εθνικές ομάδες Νέων Γυναικών, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία, με όμορφα παιχνίδια και η ομάδα μας να κατακτήσει κάθε στόχο της», δήλωσε η Κανετίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ