Νίνου: «Έχουμε κάνει μεγάλες θυσίες, υπάρχει πλούσιο υλικό στο ελληνικό πόλο» (vid)

Νίνου: «Έχουμε κάνει μεγάλες θυσίες, υπάρχει πλούσιο υλικό στο ελληνικό πόλο» (vid)

Η Ειρήνη Νίνου μίλησε μετά τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στάθηκε στο πλούσιο υλικό που διαθέτει η ελληνική υδατοσφαίριση.

Η Εθνική πόλο Γυναικών πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας με 12-9 και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου την Παρασκευή (8/9) θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό κόντρα στην Ισπανία.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση της «γαλανόλευκης», η Ειρήνη Νίνου αναφέρθηκε στο πλούσιο υλικό που διαθέτει η ελληνική υδατοσφαίριση. , αλλά και στις μεγάλες θυσίες που έχουν κάνει όλες οι αθλήτριες για να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Για το 5/5 κόντρα στην Εσθονία

«Ένα φανταστικό παιχνίδι, παίξαμε με πάθος, φάνηκε από τον τρόπο που πανηγυρίζαμε, η μία διόρθωνε την άλλη, ήταν απίστευτο…Δουλεύουμε πολύ, έχουμε κάνει μεγάλες θυσίες, υπάρχει πλούσιο υλικό στην ελληνική υδατοσφαίριση. Και μεγάλο μέλλον. Η Ισπανία είναι πολύ μεγάλη δύναμη, πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση, και ομαδικότητα, η μία για την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ