H συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού και Πάντοβα, για το Final-4 του LEN Trophy

H συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού και Πάντοβα, για το Final-4 του LEN Trophy

Με το Final 4 του LEN Trophy γυναικών να αρχίζει αύριο, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, έλαβε χώρα σήμερα η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων που θα διαγωνιστούν.

Η οικοδέσποινα Ματαρό μαζί με τους Ολυμπιακό, Πάντοβα και Ντουναϊσβάρος, βρίσκονται ήδη στην Ισπανία και το Ματαρό όπου το διήμερο 13-13 Απριλίου θα κοντραριστούν με έπαθλο το τρόπαιο του τουρνουά Len Trophy.

Σήμερα λοιπόν, πριν αρχίσει το Final 4, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων (προπονητής και αρχηγός) βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ανοίγει την αυλαία του διημέρου. Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή Χάρη Παυλίδη και της αρχηγού, Φιλιούς Μανωλιουδάκη, όπως επίσης και των ομόλογων τους, της αυριανής αντιπάλου του Ολυμπιακού, Πάντοβα.

Παυλίδης: «Αύριο είναι ο τελικός, αν κερδίσει ο καλύτερος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ανέφερε σχετικά: «Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζουμε τουλάχιστον μια φορά μέσα στη σεζόν με την Πάντοβα. Τους σεβόμαστε πολύ και τον προπονητή τους και τις παίκτριες. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα με την τακτική που έχει η Πάντοβα. Όλες οι Ιταλικές ομάδες έχουν καλή τακτική, είναι γρήγορες και δυνατές ομάδες, με έμπειρες παίκτριες και κάθε παιχνίδι είναι κλειστό παιχνίδι. Για μένα αύριο είναι ο τελικός. Αν δεν κερδίσεις αύριο τότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα μου θα είναι έτοιμη αύριο να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Πάντοβα και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Μανωλιουδάκη: «Να αποδείξουμε μέσα στην πισίνα ότι είμαστε το φαβορί»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Δεν ξέρω αν είμαστε το φαβορί ή όχι. Εάν είμαστε πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα, εκτός μπορούμε να λέμε πολλά πιο εύκολα. Σίγουρα ήρθαμε εδώ για να τα δώσουμε όλα και στα δυο παιχνίδια. Είναι και οι τρεις υπόλοιπες ομάδες πολύ καλές, τις σεβόμαστε και ελπίζω ότι η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Στέφανο Ποστερίβο: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της Πάντοβα Στέφανο Ποστερίβο είπε σχετικά: «Σε αυτή την τελική φάση θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αύριο είναι ο τελικός. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Λάουρα Τεάνι: «Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε»

Η αρχηγός των Ιταλίδων Λάουρα Τεάνι ανέφερε στη λιτή της τοποθέτηση: «Αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ