Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Σιούτη

Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Σιούτη

Η Χριστίνα Σιούτη θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη τρια χρόνια.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση με την εθνική γυναικών του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ, η Χριστίνα Σιούτη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό.

Η διεθνής περιφερειακός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι την παρελθούσα σεζόν κατέκτησαν όλα τα τρόπαια που διεκδίκησαν (πρωτάθλημα, κύπελλο, Euroleague και Σούπερ Καπ Ευρώπης), και υποσχέθηκε ότι «θα κάνω τα πάντα, για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν… (Vids)

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της, η 18χρονη πολίστρια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή και στόχος μας και φέτος είναι να παραμείνουμε εκεί, σε όλες τις διοργανώσεις. Θα κάνω τα πάντα, για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου της Σιούτη έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Σιούτη. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ