Ματαρό – Ντουναϊτσβάρος 7-11

Ματαρό – Ντουναϊτσβάρος 7-11

Η ουγγρική ομάδα νίκησε στο δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Len Trophy την οικοδέσποινα Ματαρό με 11-7 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (14/04, 15:00).

Την αντίπαλό της στον τελικό του Final 4 του Len Trophy, που διεξάγεται στο Ματαρό της Ισπανίας, έμαθε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» το Σάββατο (15:00) θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊτσβάρος, η οποία στο δεύτερο ημιτελικό νίκησε την οικοδέσποινα Ματαρό με 11-7.

Η ομάδα από την Ουγγαρία κυριάρχησε απόλυτα στη πισίνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες της Ματαρό. Η Ντουναϊτσβάρος μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφερε περίφημα, καθώς έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 4-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το ταμπλό να δείχνει 0-6.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους η Μαχιού έκανε το 7-0, με την Ματαρό να μειώνει σε 7-2. Η ουγγρική ομάδα απάντησε με δύο σερί γκολ για το 9-2. Οι Ισπανίδες δύο λεπτά πριν το τέλος σκόραραν με την Γιορέτ και διαμόρφωσαν το τελικό 9-3 της τρίτης περιόδου. Στο πρώτο λεπτό του τέταρτου οκταλέπτου η Χόρβαθ έδωσε προβάδισμα 7 γκολ στην Ντουναϊτσβάρος και ουσιαστικά την έστειλε στον τελικό της διοργάνωσης. Η Ματαρό προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά, με το τελικό 11-7 να δίνει το εισιτήριο στην ουγγρική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 3-9, 7-11

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ