Απόλλων Σμύρνης – Μεντιτεράνι 9-10: «Λύγισε» στο φινάλε…

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε τρομερή μάχη στον δεύτερο αγώνα του στον δικό του Όμιλο (Δ') των προκριματικών του Euro Cup στη Βαρκελώνη, απέναντι στην οικοδέσποινα Μεντιτεράνι, αλλά στο τέλος «λύγισε» με 9-10 και η υπόθεση - πρόκριση στον επόμενο γύρο δυσκόλεψε πολύ (έχει δύο ήττες).

Δυσκολεύει πολύ η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να περάσει στη Β΄ προκριματική φάση του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, μετά την αποψινή ήττα του με 9-10 από τη γηπεδούχο Μεντιτεράνι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Οπως και στο χθεσινό (13/10) παιχνίδι με τη Βαζούτας, η «αμφίβια ταξιαρχία» είχε ένα «νεκρό» διάστημα στην τρίτη περίοδο, όπου η ισπανική ομάδα πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ και προηγήθηκε 8-5, με τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη να χάνουν στο διάστημα αυτό τρεις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: Το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη, με αποδείξεις! (pics+vids)

Ο Απόλλωνας δεν τα παράτησε, εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ποινές που χρεώθηκαν οι γηπεδούχοι (έχασαν συνολικά πέντε παίκτες, εκ των οποίων ο Κορές είχε αποβληθεί με αντικατάσταση στην πρώτη φάση του αγώνα!) και ισοφάρισε 9-9 με τον Χονδροκούκη, 1’29» πριν τη λήξη. Ο Τόρες, όμως, αξιοποίησε την αποβολή με αντικατάσταση του Σολανάκη και στα 50″ χάρισε τη νίκη στη Μεντιτεράνι.

Αύριο Σάββατο (15/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική. Οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν στις 10:30 το πρωί το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση, κόντρα στην ιταλική Τριέστε, ενώ στις 6:30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης): 3-3, 1-1, 2-4, 3-2

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 1, Καβουσανός

** Στα άλλα σημερινά ματς του 4ου ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 11-8 την Τριέστε και διπλασίασε τις νίκες του, όπως και η Βαζούτας, που συνέτριψε 26-5 την αδύναμη Κόζιτσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από