Πανιώνιος – Ντούισμπουργκ 14-8: Την «καθάρισε» και… τελικός με Μλάντοστ

Πανιώνιος – Ντούισμπουργκ 14-8: Την «καθάρισε» και… τελικός με Μλάντοστ

Ο Κώστας Γκιουβέτσης σημείωσε έξι γκολ και ο Πανιώνιος επικράτησε 14-8 της Γερμανικής Ντούισμπουργκ, στο δεύτερο παιχνίδι του στον Δ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, για τον 4ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, καθώς επικράτησε απόψε της γερμανικής Ντούισμπουργκ με 14-8.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν προβλήματα ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν βρέθηκαν να χάνουν με 4-2, όμως στη συνέχεια βελτίωσαν πολύ την άμυνά τους και, με εκτελεστές τους Κώστα Γκιουβέτση (έξι γκολ συνολικά) και Αλέξανδρο Γούνα (τρία), πέτυχαν ένα σερί 6-0 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά

Η ομάδα του Κώστα Δήμου θα δώσει αύριο (15/10, 20:30) τον κρισιμότερο αγώνα της, απέναντι στην κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα πάρει λογικά τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τον πολύ ισχυρή Μπρέσια, και μαζί το εισιτήριο για τον Γ΄ προκριματικό γύρο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 6-2, 3-2

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 6, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου

* Ο όμιλος της Νέας Σμύρνης είχε σήμερα διπλή αγωνιστική, Το πρωί (όπου ο Πανιώνιος είχε ρεπό), η Μπρέσια νίκησε σχετικά δύσκολα τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ 13-9, ενώ η Ζαϊμπας έκανε την έκπληξη, επικρατώντας 17-15 της Ντούισμπουργκ. Το απόγευμα, οι Λιθουανοί εμφανίστηκαν αξιόμαχοι και απέναντι στη Μλάντοστ, όμως και πάλι ξέμειναν στο τέλος από δυνάμεις (όπως και στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο) και οι Κροάτες πήραν τη νίκη με 14-10, χάρη σε πέντε γκολ του… 42χρονου Μάρκο Ελεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ