Βουλιαγμένη – Όρβοζι 9-13: Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΝΟΒ

Βουλιαγμένη – Όρβοζι 9-13: Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΝΟΒ

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΝΟ Βουλιαγμένης που ηττήθηκε 13-9 από την Ουγγρική Όρβοζι στην πρώτη αγωνιστική στον Γ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο).

Με ήττα ξεκίνησε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στη Β’ προκριματική φάση του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έχασε 13-9 από την ουγγρική Ορβοζι, που δικαίωσε το χαρακτηρισμό το φαβορί του 3ου ομίλου, ο οποίος διεξάγεται στο Κότορ του Μαυροβουνίου. Για τον ΝΟΒ, η πρόκριση θα παιχθεί στα δύο επόμενα ματς, με τη γηπεδούχο Πρίμορατς αύριο (15/10) και με τη γαλλική Τουρκουάν την Κυριακή (16/10).

Η φιναλίστ του πρωταθλήματος Ουγγαρίας πήρε από την αρχή το προβάδισμα και απέκτησε μία σταθερή διαφορά 2-3 τερμάτων, κυρίως χάρη στη μεγάλη αποτελεσματικότητά της στον παίκτη παραπάνω (5/6 στο πρώτο ημίχρονο). Στην τρίτη περίοδο οι Μαγυάροι άνοιξαν την ψαλίδα στο +5 (11-6) και από εκεί κι έπειτα δεν υπήρχε επιστροφή για τη Βουλιαγμένη. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο διεθνής Ούγγρος Κρίστιαν Μάνχερτς με τέσσερα τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Βουλιαγμένη): 3-5, 2-3, 2-3, 2-2

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

** Στο εναρκτήριο ματς του ομίλου, η οικοδέσποινα Πρίμορατς Κότορ αναδείχθηκε ισόπαλη 10-10 με την Τουρκουάν, η οποία επέστρεψε από το -4 (9-5) και μάλιστα προηγήθηκε 10-9, πριν ισοφαρίσει στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Γκαρντάσεβιτς. Οι Μαυροβούνιοι θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΝΟΒ, αύριο (15/10) στις 7 μ.μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ