ΠΑΟΚ – Ετσέιδε 8-7: Πρώτη νίκη για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ – Ετσέιδε 8-7: Πρώτη νίκη για τον Δικέφαλο

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, την πρώτη του στη διοργάνωση του Euro Cup και συγκεκριμένα στον Όμιλο της προκριματικής φάσης που φιλοξενεί ο ίδιος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιδτε και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σημαντική νίκη με 8-7 επί της ισπανικής Ετσέιδε πανηγύρισε ο ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση. Μετά την οριακή χθεσινή (13/10) ήττα από την Ντε Τσάαν με 7-6, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αποδείχθηκε αυτή τη φορά πιο ψύχραιμη στις λεπτομέρειες και, με το σημερινό αποτέλεσμα, παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τις άμυνες και τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο. Δύο διαδοχικά γκολ του Κούπμαν, στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου, έδωσαν προβάδισμα 6-4 στον Δικέφαλο του βορρά, ο Ντίαθ μείωσε προσωρινά, για να ακολουθήσουν κολλητά τέρματα του Καλαργυρού και του Τσολακούδη που θεμελίωσαν την «ασπρόμαυρη» νίκη. Ο Αλέγκρε σκόραρε δις για το 8-7, αλλά ο ΠΑΟΚ έβγαλε την τελευταία άμυνα και κράτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, αμφίβολος ο Εμβιλά

Αύριο Σάββατο (15/10) το πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη μπορεί να του δώσει την πρόκριση, ενώ στις 8:30 μ.μ. θα παίξει με τη γαλλική Μονπελιέ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 4-3

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 3, Καπράγκος, Αλειφτήρας

** Στα άλλα ματς της 2ης αγωνιστικής, η Σολάρις και η Μονπελιέ διπλασίασαν τις νίκες τους, επικρατώντας αντίστοιχα της Ντε Τσάαν (9-5) και της Λούντβιχσμπουργκ (8-5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ