Υδραϊκός – Παρτιζάν 12-14: Καταδικαστική τρίτη ήττα…

Υδραϊκός – Παρτιζάν 12-14: Καταδικαστική τρίτη ήττα…

Το πάλεψε ο Υδραϊκός στον τρίτο του αγώνα στον B' Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup στο πόλο Ανδρών, στις Συρακούσες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 12-14 από την Παρτιζάν.

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του ο Υδραϊκός, στον τρίτο αγώνα του 2ου ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup, αλλά τελικά ηττήθηκε από την Παρτιζάν Βελιγραδίου με 12-14 στις Συρακούσες.

Η σημερινή ήταν η 3η ήττα της ελληνικής ομάδας στο γκρουπ που συμμετέχει και μπορεί να χαρακτηριστεί ως καταδικαστική, καθώς οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πλέον ελάχιστες έως μηδαμινές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δοκιμή για Μπα, ο Άβιλα και η έκπληξη στον άσο

Ο Υδραϊκός την Κυριακή (10:30 ώρα Ελλάδας) την ισχυρή ουγγρική Σόλνοκ (με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, όπως και η Πέι Ντε) και θα πρέπει να νικήσει με μεγάλη διαφορά ώστε σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας να ελπίζει στο θαύμα. Ως εκ τούτου το πιο πιθανό είναι ότι η ομάδα της Ύδρας θα συνεχίσει στο νεοσύστατο Challenger Cup.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια η Παρτιζάν ισορρόπησε και πήρε προβάδισμα στο με το κλείσιμο του ημιχρόνου, το οποίο αύξησε στο τρίτο οκτάλεπτο, για να φτάσει στη νίκη, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ο Υδραϊκός στην τελευταία περίοδο.

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-5, 2-5, 4-1.

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μουρατίδης, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 2, Ζώρζος, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος 1, Τακάτα 3, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης.

Παρτιζάν: Κοστρόφ, Γιάκσιτς 1, Μίλος 1, Μποντίρογκα, Γκακ, Γκλάντοβιτς 1, Τρτόβιτς 3, Ντιμιτρίεβιτς 2, Ραντούλοβιτς, Σμίλιεβιτς 3, Κρίστιτς 2, Πάπαριτς 1, Μιλόσεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ