Ολυμπιακός – ΝΟ Λάρισας 25-8: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός – ΝΟ Λάρισας 25-8: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με μεγάλη ευκολία του ΝΟ Λάρισας με 25-8, στο Παπαστράτειο και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη νίκη της, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης νίκησαν εύκολα με 25-8 τον ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο, για τη 2η αγωνιστική της Α1, κάνοντας το «δύο στα δύο».

Στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τη Λάρισα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με πολύ καλή εμφάνιση, σε άμυνα και επίθεση, διεύρυναν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Τριχά, με έξι γκολ, ενώ πέντε σημείωσε η Σάντα.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: Σε αυτή τη Euroleague, βλέπουν όλοι την πλάτη του (pics+vids)

Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-0 στο ματς και «έκλεισαν» με +12 (15-3) το ημίχρονο. Στο 2:00 της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς ξέφυγε με +14 (18-4), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Τορνάρου, ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο, πάτησε «γκάζι» και έφτασε στο +16 (23-7), με ωραίο τέρμα της Σάντα (3:09). Η Τριχά «έγραψε» το 24-7 (1:51), η Σάντα το 25-7 (1:16), με τον Ολυμπιακό να προηγείται με +18 επί των φιλοξενούμενων. Ο ΝΟ Λάρισας μείωσε σε 25-8, 40 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ματς στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 8-1, 3-2, 7-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Δουρέκα, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Τζωρτζακάκη, Τριχά 6, Παπαδοπούλου 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου 3, Β. Πλευρίτου, Σάντα 5, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού 2, Χριστοδούλου-Άουτ 1

ΝΟ Λάρισας (Κώστας Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη 1, Σαφέτη, Κολτσίδα, Σακελλαρίου, Ρότζερς 3, Γαλανοπούλου 1, Κλάπερτον 3, Ανδρή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ