Εθνικός – Ολυμπιακός 6-17: Εύκολα το «7Χ7» οι «ερυθρόλευκοι»

Εθνικός – Ολυμπιακός 6-17: Εύκολα το «7Χ7» οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας με άνεση του Εθνικού με 17-6, και πλέον στρέφει την προσοχή του στη μάχη με τον Προ Ρέκο για την Ευρώπη.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μερικές ημέρες πριν από την πρώτη φετινή «μάχη» στην Ευρώπη. Με… φόντο τη μεγάλη πρεμιέρα του Champions League, την Τρίτη (15/11), κόντρα στην Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εκτός έδρας με 17-6 του Εθνικού, για την 7η «στροφή» της Α1.|

Ο Ολυμπιακός, ως φιλοξενούμενος στο κολυμβητήριο του Πειραιά, «έπιασε» καλή απόδοση, κυριάρχησε επί του Εθνικού και πέτυχε, έτσι, το «7Χ7» στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβάζοντας… στροφές για το σημαντικό ματς με την Προ Ρέκο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Τα σενάρια της πρόκρισης της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο ματς και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με 6-0 προβάδισμα. Στο 7:31 του δεύτερου οκτάλεπτου, ο Γραμματικός ανέβασε τη διαφορά στο +7 (7-0), με γκολ από την περιφέρεια, με τον Μουρίκη να κάνει το 8-1 για τους νταμπλούχους Ελλάδας, στο 4:15. Το 10-1 του ημιχρόνου διαμορφώθηκε από τον Κολόμβο, στο 1:34, από τη θέση του φουνταριστού. Στα 22 δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 14-4, με τέρμα του Δερβίση και τελικά, επικράτησαν με 17-6 του Εθνικού.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-4, 3-5, 2-2

Εθνικός: Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Ντε Φρέιτας 2, Παπαδούκας 2, Παπαδόγκωνας, Βιτέλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγάφος.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 4, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Σήμερα, δεν καταναλώσαμε πολλή ενέργεια, ήταν μια καλή προπόνηση, όλη μας η συγκέντρωση είναι για την Τρίτη. Πιστεύω πολύ στους αθλητές μου, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μία μεγάλη μάχη με την Προ Ρέκο».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς:

«Θέλαμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ήταν μια εύκολη επικράτηση. Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη 100% στην 1η αγωνιστική του Champions League με την Προ Ρέκο, έχουμε δυο μέρες να τελειώσουμε την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι την Τρίτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ