Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-0: Έπνιξαν την «Ένωση» οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-0: Έπνιξαν την «Ένωση» οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι κυρίαρχος και «έπνιξε» την ΑΕΚ, στο «Παπαστράτειο» με 25-0 για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Με χαρακτηριστική άνεση, ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι απέναντι και στην ΑΕΚ στο «Παπαστράτειο», στην Α1 πόλο ανδρών και νικώντας με 25-0 έφτασε τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Καταιγιστικοί οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία από την «Ένωση», που γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε έξι αγωνιστικές.

Με «όπλο» την εξαιρετική άμυνα και χωρίς να αφήσει ποτέ το πόδι από το γκάζι στην επίθεση (για τα πρώτα τρία οκτάλεπτα τουλάχιστον), ο Ολυμπιακός έδωσε ακόμα μία παράσταση για έναν ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Βάμος και Φουντούλη να έχουν από 5 γκολ, ενώ οι Παπαναστασίου και Κολόμβος είχαν από 4.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο νίκης του Μίτσελ, οι παίκτες-κλειδιά, η ατάκα για το ντέρμπι και ο… Μπόουλερ

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο να καταρρίψουν το δικό τους ρεκόρ, με τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων σε ένα παιχνίδι, όταν το 2014 είχαν επικρατήσει του Νηρέα Χαλανδρίου με διαφορά 28 γκολ (31-3).

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς ήταν εντυπωσιακό. Δύο λεπτά μετά την έναρξη, το σκορ ήταν στο 3-0, με τον Βάμος να σκοράρει στο 6:07. Με γκολ του Παπαναστασίου στο 3:31, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν στο 6-0, ενώ ο Βάμος σκόραρε για τέταρτη φορά (2:05) και «έγραψε» το 7-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά και στη δεύτερη περίοδο, κάνοντας το 8-0, με τον Παπαναστασίου (7:09).

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν πέντε ακόμα τέρματα και «έκλεισαν» το ημίχρονο με 13-0. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στο 20-0, στα 56 δευτερόλεπτα, με το πέμπτο γκολ του Φουντούλη. Στα 20 δευτερόλεπτα, ο Δήμου «βρήκε» δίχτυα στην κόντρα, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να «σφραγίζουν» την τρίτη περίοδο με 21-0. Ίδια εικόνα και στο τέταρτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νίκη με 25-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 6-0, 8-0, 4-0

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου 2, Βάμος 5, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 1, Γραμματικός 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης

ΑΕΚ (Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Μητσούλης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Φωτεινάκης, Γαλάνης, Γάτσος, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελάτος, Αράγια, Μαυρωτάς, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Ζακχαίος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ