Με φόρα από την Ευρώπη, 19-10 τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός (vid)

Με φόρα από την Ευρώπη, 19-10 τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός είχε φόρα από τη νίκη επί της Προ Ρέκο, επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 19-10.

Νικηφόρα επέστρεψε στο πρωτάθλημα, μετά τη σπουδαία νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 19-10 του Πανιώνιου στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Θρύλος κυριάρχησε στο Παπαστράτειο, ήταν καταφανέστατα ανώτερος και με πρώτο σκόρερ τον Γενηδουνιά, με τέσσερα γκολ (τρία ο Φουντούλης, τρία ο Μουρίκης), πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, διευρύνοντας το σερί του στο «οκτώ στα οκτώ».

Πιο αναλυτικά, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 11-2 των φιλοξενούμενων στη δεύτερη περίοδο, έπειτα έφτασαν το σκορ στο +10 (13-3), διαφορά που κράτησαν στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο (16-6, 17-7, 18-8, 19-9), επικρατώντας τελικά με 19-10 στον Πειραιά, στην όγδοη αναμέτρηση τους στη φετινή Α1.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-1, 3-3, 5-4

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 2, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης

Πανιώνιος (Τάκης Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ