Μιλάνοβιτς: «Ήταν ένα σκληρό ματς – Μας δίνει κίνητρο αυτή η νίκη»

Μιλάνοβιτς: «Ήταν ένα σκληρό ματς – Μας δίνει κίνητρο αυτή η νίκη»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, μίλησε μετά την τεράστια νίκη επί της Προ Ρέκο και σχολίασε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αποτελέσματος.

Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League του πόλο, με 9-7 και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, στάθηκε στο γεγονός πως αυτή η νίκη, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στην ομάδα του, έκανε ειδική αναφορά στον γκολκίπερ Μπίγιατς, αλλά αναφέρθηκε και στα αρνητικά που διαπίστωσε στην εμφάνιση των παικτών του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το νέο συμβόλαιο, ο ρόλος-κλειδί στην Κολομβία και η… σωτηρία (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, μας δίνει κίνητρο, δουλέψαμε πολύ, είμαστε ικανοποιημένοι από την άμυνα που είχαμε. Κάναμε κάποια λάθη, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, που δεν επιτρέπεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί στην επίθεση, κάναμε κάποια βιαστικά σουτ.

Ήταν ένα σκληρό ματς, ήταν το πρώτο ματς φέτος στην Ευρώπη και η νίκη μας δίνει κίνητρα να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη καρδιά, είναι ενωμένοι, τα δίνουν όλα στην άμυνα, ενώ και ο τερματοφύλακας μας ήταν φανταστικός κάτω από τα δοκάρια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ