Ιστορική νίκη για τη Βουλιαγμένη, 12-7 τη Ντιναμό Τιφλίδας

Ιστορική νίκη για τη Βουλιαγμένη, 12-7 τη Ντιναμό Τιφλίδας

Η Βουλιαγμένη νίκησε με 12-7 την Ντιναμό Τιφλίδας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Champions League.

Την πρώτη νίκη της, στην παρθενική συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών (με την τρέχουσα μορφή της διοργάνωσης), πανηγύρισε η Βουλιαγμένη, που επικράτησε εύκολα με 12-7 της ουραγού Ντιναμό Τιφλίδας, στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη. Ο ΝΟΒ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια στον Α’ όμιλο, κι ενώ την επόμενη εβδομάδα (20/12) την περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή στη Γένοβα, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Η ελληνική ομάδα δεν χρειάστηκε καν να κερδίσει αποβολές για να προηγηθεί 4-0 στα μέσα της πρώτης περιόδου, καθώς έβρισκε εύκολα λύσεις, είτε από την περιφέρεια είτε στην κόντρα. Οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους Πιέσιβατς και Σάριτς, αλλά η Βουλιαγμένη διατήρησε τον έλεγχο και ο Καλογερόπουλος σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου οκταλέπτου έγραψε το 6-2.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική στιγμή: Η μέρα που ο Γιάννης Διακογιάννης αποκάλυψε πως η Ρίκα Βαγιάνη είχε καρκίνο (pic)

Παρότι δεν είχε την ίδια παραγωγικότητα στη δεύτερη περίοδο, ο ΝΟΒ με εξαιρετική άμυνα στον παίκτη λιγότερο και τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο σε εξαιρετική ημέρα, ανέβασε τη διαφορά στα έξι γκολ (9-3) και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Κάποιες επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση δεν επέτρεψαν στη Βουλιαγμένη να ανοίξει ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα», χωρίς όμως η Ντιναμό να δείξει σε καμία περίπτωση ότι μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-1, 1-1, 2-3

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 3, Νικολαϊδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Γκιάπιας, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 2, Τζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια, Σάριτς 2, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Μέσκι, Πιέσιβατς 2, Γκβετάτζε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ