Ολυμπιακός: Δίπλα στην ομάδα ο κόσμος – Εισιτήρια και στο Παπαστράτειο

Ολυμπιακός: Δίπλα στην ομάδα ο κόσμος – Εισιτήρια και στο Παπαστράτειο

Ηδη έχουν φύγει αρκετά εισιτήρια για τον αυριανό τελικό, ενώ το Σάββατο (17/12) θα διατίθενται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του Παπαστράτειου.

Σε ρυθμούς τελικού LEN Super Cup κινούνται πλέον στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να ετοιμάζονται για μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα!

Το βράδυ του Σαββάτου (19:00, ONE TV), οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στο Παπαστράτειο, στον τελικό του LEN Super Cup τον Εθνικό, με στόχο τον έβδομο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Οι φωνές του Μίτσελ, το «δώστε την μπάλα στον Φορτούνη», το ντουμπλάρισμα και η επίδειξη του Μαρσέλο

Κόντρα στον Εθνικό, ο Ολυμπιακός, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, στοχεύει στον τελικό του Πειραιά στην κατάκτηση του τρίτου LEN Super Cup της ιστορίας του και του έβδομου ευρωπαϊκού συνολικά, μετά τις τρεις EuroLeague και το ένα LEN Trophy!

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται ήδη στους «8» του φετινού Champions League, δίνουν μία μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τον Εθνικό και στοχεύουν μόνο στην κατάκτηση του LEN Super Cup, του πρώτου τίτλου της σεζόν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παπαστράτειο, το οποίο θα είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι των πρωταθλητριών Ευρώπης. Ηδη έχουν φύγει αρκετά εισιτήρια για τον αυριανό τελικό, ενώ το Σάββατο (17/12) θα διατίθενται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του Παπαστράτειου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  5€, 10€ (VIP),  50€ (Court Seats). Στον τελικό δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ