Τσίριτς: «Ζητάω την τελειότητα, είμαστε σε καλή κατεύθυνση»

Τσίριτς: «Ζητάω την τελειότητα, είμαστε σε καλή κατεύθυνση»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού εν όψει του LEN Super Cup με τον Εθνικό.

Ολυμπιακός και Εθνικός κοντράρονται απόψε (17/12, 19:00, ONE TV) στο Παπαστράτειο με στόχο να σηκώσουν το LEN Super Cup!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς, μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα του έχει κάνει την απαραίτητη ανάλυση για τον τελικό, καθώς στάθηκε στην κούραση, πριν αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία στη Γαλλία εν όψει τελικού – Οι «πονοκέφαλοι» του Ντεσάμπ για το μεγάλο ραντεβού

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε αναλύσει τον Εθνικό, το ίδιο και ο Εθνικός εμάς, τα δυνατά και αδύναμα σημεία. Θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός για τον κόσμο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό και είμαι σίγουρος, ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν όλη τους τη δύναμη. Θα είναι μια πολύ καλή διοργάνωση. Είναι μία δύσκολη χρονιά για τα κορίτσια, ειδικά για τα κορίτσια των Εθνικών ομάδων. Και αυτό, διότι είναι κουρασμένες. Για αυτό και βλέπετε μέσα στη σεζόν κάποια σκαμπανεβάσματα. Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι άνθρωπος που ζητάω την τελειότητα, όμως αυτό είναι δύσκολο. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση».

Από την άλλη, ο προπονητής του Εθνικού, Στέφανος Λέανδρος, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, για το γυναικείο πόλο, για τον ελληνικό αθλητισμό, για το πόλο γενικότερα, αυτός ο τελικός, δείχνουμε διάρκεια. Περιμένουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς, από τη μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή θεωρείται μεγάλο φαβορί για όλους τους τίτλους που αγωνίζεται. Ένας τελικός είναι πάντα ένα παιχνίδι, οπότε πολλά μπορούν να γίνουν. Έχουμε σεβασμό, φυσικά, στον αντίπαλο. Εννοείται, ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, θα μπούμε να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, περιμένουμε πολύ κόσμο. Ο κόσμος του Πειραιά δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Περιμένουμε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, καλή επιτυχία και στους δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ