Τα «κλικ» από την απονομή του Σουπερ Καπ στον Ολυμπιακό (pics)

Τα «κλικ» από την απονομή του Σουπερ Καπ στον Ολυμπιακό (pics)

Δείτε τα φωτογραφικά κλικ από την απονομή του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Άλλη μία κούπα για τον Ολυμπιακό! Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς επικράτησαν του Εθνικού στον μεγάλο «ελληνικό» τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με σκορ 11-4 και έφτασαν σε άλλη μία κορυφή στη Γηραιά Ήπειρο μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν απόλυτες κυρίαρχες στην αναμέτρηση, δεν αντιμετώπισαν κανέναν απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Εθνικό και έτσι έφτασαν σε άλλη μία ευρωκούπα, για την ακρίβεια την 7η στην ιστορία του τμήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Εθνικός 11-4: Ποιος να συγκριθεί μαζί σου – Άλλη μία ευρωκούπα για τον Θρύλο

Παράλληλα για τις «ερυθρόλευκες» είναι ο πρώτος τίτλος για τη σεζόν 2022-23. Απόψε άρχισε η προσπάθεια της ομάδας του Αλεκσάνταρ Τσίριτς να ισοφαρίσει το κατόρθωμα της σεζόν 2021-22 όταν πήρε τα πάντα: Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Euro League, Kύπελλο και πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αφού πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη τους ακόμα ένα τρόπαιο, ανοίγοντας λογαριασμό για την φετινή σεζόν.

Οι βουτιές στην πισίνα είχαν την τιμητική τους μαζί με το Κύπελλο ανά χείρας, με τις παίκτριες του Ολυμπιακού να φωτογραφίζονται μαζί του και να ευχαριστιόνται με την ψυχή τους την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ