Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 7-9: «Λύγισαν» στο τέλος οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 7-9: «Λύγισαν» στο τέλος οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό του τέταρτο οκτάλεπτο κόντρα στην Μπαρτσελονέτα και ηττήθηκε με σκορ 9-7 στο «Παπαστράτειο».

Για τρία οκτάλεπτα Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα επιδόθηκαν σε μια σκληρή και εντυπωσιακή μάχη, όμως στην τέταρτη περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν στους Καταλανούς και έτσι ηττήθηκαν με σκορ 9-7 εντός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του LEN Champions League.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο κάνοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής με 5/5, ενώ οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έπεσαν στη δεύτερη θέση αφού είχαν την πρώτη τους απώλεια βαθμών στη λίγκα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, και την Μπαρτσελονέτα να είναι εκείνη που μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με τον Περόνε. Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να απαντήσει με δράστη τον Βάμος. Οι Καταλανοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ταχούλ, αλλά η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση με τον Γενηδουνιά να κάνει το 2-2 που ήταν και αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε εξαιρετικό ρυθμό με τον Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλή άμυνα και παράλληλα να φτάνει στο 3-2 με το γκολ του Βάμος. Ο Ταχούλ έφερε ξανά το ματς στα ίσα για το 3-3, αλλά ξανά οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν μπροστά με τον Φουντούλη για το 4-3. Στο φινάλε τις περιόδου όμως ο Φαμέρα έκανε το 4-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ρυθμός δεν ήταν στα ίδια επίπεδα όμως ο Φουντούλης μπόρσε να κάνει το 5-4 με ωραίο σουτ. Η απάντηση ήρθε με τον Μουνιαρίθ ο οποίος βρήκε τον τρόπο να κάνει το 5-5 για μια ακόμη ισοπαλία. Ο Μπούσλιε έβαλε και πάλι μπροστά τον Ολυμπιακό για το 6-5, αλλά ξανά ο Μουνιαρίθ διαμόρφωσε το 6-6 σε άλλη ένα ισορροπημένο οκτάλεπτο.

Η τέταρτη περίοδος ήταν πολύ άσχημη για τους «ερυθρόλευκους» που κόλλησαν επιθετικά μένοντας χωρίς σκορ για σχεδόν 7:30! Η Μπαρτσελονέτα ήταν εκείνη που έφτασε στο 7-6 με τον Περόνε να σκοράρει στους δύο παραπάνω και στην αμέσως επόμενη φάση στον αιφνιδιασμό για το 8-6. Ο Μάτκοβιτς έγραψε το 9-6 και ο Γκίλας διαμόρφωσε το τελικό 9-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-3

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 2, Ντε Τότο, Λαρούμπε, Παβιγιάρντ, Πολ, Ταχούλ 2, Περόνε 3, Μπίελ, Μπούστος, Πόρτερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ