ΑΕΚ – Ολυμπιακός 7-20: Εύκολα την ΑΕΚ και τώρα… Μπαρτσελονέτα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 7-20: Εύκολα την ΑΕΚ και τώρα… Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα για ακόμα μία φορά την ΑΕΚ, με 20-7 εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική της Α1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League.

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού επέστρεψε νικηφόρα στη «μάχη» της Α1. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 20-7 της ΑΕΚ στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 13η αγωνιστική και έκαναν το «13 στα 13», παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των 39 βαθμών.

Στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και «καθάρισε» από το πρώτο οκτάλεπτο, αφού προηγήθηκε με 8-1 και έτσι, με πλουραλισμό στην επίθεση και κορυφαίους σκόρερ τους Κολόμβο και Φουντούλη, με τέσσερα γκολ ο καθένας (από τρία Μουρίκης, Παπαναστασίου), πανηγύρισε άλλο ένα άνετο «διπλό» στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι πρώτος στη βαθμολογία, είναι πρώτος παντού ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα (vids)

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο Champions League, αφού την Τρίτη (10/1) υποδέχονται την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο, σε ένα πολύ σημαντικό ματς, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 3-6, 1-4, 2-2

ΑΕΚ (Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Στημέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Αβαγιανός, Μαρινάκης 3, Παπάκος, Χήτος, Αράγια 2, Νατσούλης, Χηδόπουλος, Ζαχόπουλος, Γκάτσος

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Γραμματικός, Μουρίκης 3, Κολόμβος 4, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, δεν γυρίσαμε και στην καλύτερη κατάσταση, αφού έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα, όμως σήμερα παίξαμε καλά. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Μπαρτσελονέτα και ο σημερινός αγώνας ήταν σε αυτό το πλαίσιο. Πιστεύω στην ομάδα μου, θα είμαστε καλοί την Τρίτη, θα παλέψουμε για τη νίκη».

Αχιλλέας Γραμματικός: «Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά, για να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το πολύ σημαντικό ματς με την Μπαρτσελονέτα. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε νικηφόρα στην Ευρώπη! Συνεχίζουμε δυνατά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ