Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου 17-5: Έκαναν το 14Χ14 οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου 17-5: Έκαναν το 14Χ14 οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέχισε με το απόλυτο στην Α1, επικρατώντας του ΓΣ Περιστερίου με 17-5, στο Παπαστράτειο.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε συνέχεια στην απολύτως νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 καθώς επικράτησε με 17-5 του Γ.Σ. Περιστερίου στο Παπαστράτειο. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης επιβλήθηκαν με άνεση του αντιπάλου τους, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Την Κυριακή (15/1) στις 14:00, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο ως τυπικά φιλοξενούμενη, για το θεσμό του Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Διαβάστε επίσης: Το φοβερό video του ESPN για τον τρόπο που ο Φρεντ μάρκαρε τον Ντε Μπρόινε στο ντέρμπι (vid)

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και με τις Κρίστμας και Χυδηριώτη να σκοράρουν από δυο φορές η καθεμία προηγήθηκαν με 4-0 στα 2:07. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε η Στεφανία Σάντα, η οποία με ωραίο σουτ από την περιφέρεια, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 (1:28). Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 5-1 με την Πολιτσοπούλου (34’’), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Με την έναρξη του 2ου οκταλέπτου, η Δέσποινα Δρακωτού προσέθεσε το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ γράφοντας με σουτ από την περιφέρεια, το 6-1 και δυο περίπου λεπτά αργότερα, η Κίρα Κρίστμας με το τρίτο προσωπικό της γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 7-2 με την Αποστολίδου (4:31), για να ακολουθήσουν δυο διαδοχικά γκολ από τις Μ. Πλευρίτου και Τριχά για το 9-2.

Το Περιστέρι μείωσε σε 9-3 με την Γροζοπούλου (1:32), το οποίο παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο, έφτασε στο 13-5 στο 3ο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 4-0 στην τελευταία περίοδο στην τελική επικράτησε με το ευρύ 17-5!

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 4-2, 4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ