Ολυμπιακός: Στο Περιστέρι για το «16Χ16»

Ολυμπιακός: Στο Περιστέρι για το «16Χ16»

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να δοκιμάζονται το Σάββατο (28/1) στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Α1.

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την επικράτηση με 14-6 κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Oι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν, το Σάββατο (28/1), εκτός έδρας το Περιστέρι, με στόχο την διεύρυνση του απολύτως νικηφόρου σερί, το οποίο «τρέχουν» στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Α1 Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Περιστερίου, με ώρα έναρξης της 16:00 και εκεί ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την 16η νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Διαβάστε επίσης: Το παρελθόν του Νταμπράουσκας και ο Ολυμπιακός που ψάχνει… εκδίκηση! (vids)

Στη συνέχεια, η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη συμμετοχή στο Final-4, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, την Παρασκευή (3/2) και το Σάββατο (4/2).

Δηλώσεις:

Μανώλης Ζερδεβάς:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που κρίνονται οι τίτλοι και ερχόμαστε από μια ευρεία νίκη απέναντι στη Βουλιαγμένη, η οποία μας έχει δώσει ψυχολογία, τόσο για την προσεχή αναμέτρηση, όσο και για το Final-4 του Κυπέλλου που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Ξέρουμε, ότι το Περιστέρι δεν είναι αντίπαλος αντίστοιχης δυναμικότητας με εμάς, αλλά σε αυτό το ματς μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα, που θα χρησιμοποιήσουμε και στο Κύπελλο, αλλά και στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ