Πέρασε από το Ανόβερο και… βλέπει Βελιγράδι η Βουλιαγμένη (11-14)

Πέρασε από το Ανόβερο και… βλέπει Βελιγράδι η Βουλιαγμένη (11-14)

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 14-11 του Ανόβερου στη Γερμανία και ανέβηκε στην 4η θέση του Α' Ομίλου του Champions League.

Επιθετικό ρεσιτάλ έδωσε η Βουλιαγμένη στη Γερμανία, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 14-11 επί του Ανόβερου, για την 7η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών. Με την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, ο ΝΟΒ ανέβηκε στην προνομιούχο τέταρτη θέση του Α΄ ομίλου, στο τέλος του α΄ γύρου, και το όνειρο της πρόκρισης στο final-8 του Βελιγραδίου δεν μοιάζει πλέον μακρινό.

Η γερμανική ομάδα εκμεταλλεύθηκε τις πολλές αποβολές που χρέωσαν οι διαιτητές στη Βουλιαγμένη και προηγήθηκε 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο χάθηκε ένα πέναλτι εκατέρωθεν: ο Τζωρτζάτος απέκρουσε την εκτέλεση του Ράντοβιτς, ενώ ο Τρούλος «σημάδεψε» το δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Υπεύθυνος γηπέδου του Ατρόμητου: «Ο κανονισμός λέει μέτρηση με λέιζερ, όχι μεζούρα»

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, κι αφού ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε, ο ΝΟΒ έχασε κι άλλο πέναλτι με τον Παπασηφάκη (απέκρουσε ο Γκετς), όμως ο Χανιώτης περιφερειακός πήρε το… αίμα του πίσω με δύο διαδοχικά γκολ μέσα σε 50΄΄ (ένα σε παίκτη παραπάνω κι ένα στα ίσια), δίνοντας προβάδισμα 6-4 στην ομάδα του. Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς είχαν 3/3 στον παίκτη παραπάνω στο δεύτερο οκτάλεπτο και, με τον Καλογερόπουλο να σκοράρει στην κόντρα, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 9-6.

Η Βουλιαγμένη συνέχισε να σκοράρει κατά βούληση και έφτασε τη διαφορά στα πέντε γκολ (13-8), με πρωταγωνιστη τον Τρούλο. Το Ανόβερο μείωσε σε 13-10 και ευκαιρία σε παίκτη παραπάνω να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, αλλά ο Τζωρτζάτος -με τη βοήθεια του δοκαριού- σταμάτησε το σουτ του Μπένιτς και στην κόντρα ο Καλογερόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος και «έγραψε» το 14-10, στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Το επιθετικό… κρεσέντο των «μπέμπηδων» σταμάτησε στο τελευταίο οκτάλεπτο, αλλά εκεί ανέλαβε δράση ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ο οποίος με καίριες επεμβάσεις δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-6, 4-5, 1-0

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Ζεεχάφερ): Γκετς, Τσόρουσιτς, Σίπερ 1, Φροράιχ 1, Σούτσε 3, Ράντοβιτς, Λόζινα 1, Γκρόσε, Ρότερμουντ, Γκάνσεν, Μπένιτς 3, Μπάσιτς 2, Μποκ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ