Μιλάνοβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Μιλάνοβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση επί της Ραντνίτσκι και αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη επί της Ραντνίτσκι με 13-7, για την 7η αγωνιστική του Champions League, μοίρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών αφιέρωσε επίσης τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, με τον κόουτς των νταμπλούχων θα δίνει το σύνθημα για την πρόκριση στο Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Super League: Δ.Σ με θέμα τους ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη μας στα θύματα της Θύρας 7. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη μας, παρά το γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος πέντε τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, όμως, δουλέψαμε πολύ πιο σκληρά, ειδικά στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά σε όλους τους τομείς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συμφωνώ, πως Κολόμβος και Μουρίκης έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ελπίζω, να συνεχίσουμε έτσι και να προκριθούμε στο Final-8».

Χριστόδουλος Κολόμβος: «Αφιερώνουμε τη νίκη μας, αλλά και το Κύπελλο, στα θύματα της Θύρας 7. Η σκέψη μας είναι και στα θύματα από το σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Ελπίζω να σταματήσει εδώ η καταμέτρηση των θυμάτων. Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι, έχω αγωνιστεί και στην Τουρκία, έχω φίλους εκεί, μίλησα με κάποιους, είναι όλοι συγκλονισμένοι. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, καλά παίξαμε όλοι μας! Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η διαφορά ποιότητας υπάρχει, αλλά για να νικήσεις πρέπει να παίξεις καλά, ειδικά στο Champions League. Παίξαμε καλά, πήραμε μια νίκη που έπρεπε να πάρουμε και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ