Ντέρμπι πρωτιάς για Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Ντέρμπι πρωτιάς για Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελονέτα, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει την κορυφή του ομίλου για το Champions League του πόλο ανδρών.

Η Μπαρτσελονέτα φιλοξενεί απόψε (22/3 στις 20:00) τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών.

Μια αναμέτρηση κρίσιμη καθώς ο νικητής θα πάρει κεφάλι στον όμιλο και θα εξασφαλίσει το πιο ευνοϊκό σταύρωμα στη φάση των προημιτελικών στο Final 8 που θα γίνει στο Βελιγράδι. Οι Καταλανοί είχαν υποχρεώσει τους ερυθρόλευκους στην μοναδική έως ώρας ήττα τους στον Πειραιά με 9-7 (10/1) και είναι λογικό να ζητείται και κάποιας μορφής… εκδίκηση από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Διαβάστε επίσης: Μπάσιμο της ΑΕΚ για τον «νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ»

Στην μάχη για την πρωτιά βρίσκεται και η Προ Ρέκο η οποία επίσης έχει χάσει εντός έδρας από τους Καταλανούς  και με μόλις  5 αγωνιστικές να απομένουν, οι αναμετρήσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Μπαρτσελονέτα είναι πρώτη με 24 βαθμούς, ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 22 και τρίτη είναι η Προ Ρέκο με 21 βαθμούς

Την ίδια ώρα η Βουλιαγμένη που βρίσκεται και αυτή στον όμιλο του Ολυμπιακού, δοκιμάζεται στην Κροατία, στην έδρα της Γιαντράν Σπλιτ. Η Βουλιαγμένη αυτή την ώρα είναι στην προνομιούχο 4άδα (4η με 13 βαθμούς), την ώρα που η Γιαντράν την καταδιώκει (5η με 10 βαθμούς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ