Γιαντράν – Βουλιαγμένη 10-10: «Χρυσή» ισοπαλία στο Σπλιτ

Γιαντράν – Βουλιαγμένη 10-10: «Χρυσή» ισοπαλία στο Σπλιτ

Η Βουλιαγμένη έμεινε στο 10-10 με τη Γιαντραν στο Σπλι και κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την πρόκριση στο Final 8 του Champions League.

Ένα μεγάλο αποτέλεσμα με φόντο το Final 8 του Βελιγραδίου πήρε η Βουλιαγμένη στην έδρα της Γιαντράν Σπλιτ. Το συγκρότημα του Λαιμού απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία 10-10 από τη Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία, στην κρίσιμη αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League του πόλο, και κρατάει πλέον στα χέρια της την προνομιούχο τέταρτη θέση, που δίνει το εισιτήριο για το Final 8.

Ο ΝΟΒ διατηρεί προβάδισμα τριών βαθμών έναντι της σημερινής αντιπάλου του, έχοντας και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (αφού είχε νικήσει στην Αθήνα), ενώ η Ραντνίτσκι τέθηκε λίγο νωρίτερα ουσιαστικά εκτός μάχης, γνωρίζοντας την ήττα 13-8 από τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Καραπαπά για Μπαλτάκο, Μπένετ και ελίτ διαιτητές

Η Βουλιαγμένη έχει μπροστά της δύο ματς στα μέτρα της (με Ντιναμό στη Γεωργία και Ραντνίτσκι στην Αθήνα) και λογικά ακόμη και τέσσερις βαθμοί της αρκούν για να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2

Γιαντράν Σπλιτ (Γιούρε Μαρέλια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Τσάγκαλ 1, Μπούτιτς 1, Πεϊκοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, ‘Ανιτς.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 10-5
Γιαντραν – Βουλιαγμένη 10-10
Προ Ρέκο – Ανόβερο 21-4
Ντιναμό Τιφλίδας – Ραντνίτσκι 13-8

Βαθμολογία

Μπαρτσελονέτα 24
Προ Ρέκο 24
Ολυμπιακός 22
Βουλιαγμένη 14
Γιαντράν 11
Ραντνίτσκι 9
Ντιναμό Τιφλίδας 6
Ανόβερο 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ