«Στην Προ Ρέκο ο Κάκαρης»

«Στην Προ Ρέκο ο Κάκαρης»

Πολύ κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο Κώστας Κάκαρης.

Ένα από τα λιγοστά «φράγματα» που δεν έχουν σπάσει τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες πολίστες, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να… πέσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MercatoWaterpolo», ο Κώστας Κάκαρης είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκανε η Προ Ρέκο και ετοιμάζεται να «μετακομίσει» από το καλοκαίρι στη Γένοβα και να γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα φορέσει το σκουφάκι του κορυφαίου συλλόγου στον κόσμο.

Ο διεθνής φουνταριστός έχει «εκτοξεύσει» τις μετοχές του τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο με τις εμφανίσεις του στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (MVP του κροατικού πρωταθλήματος την περίοδο 2021-22), όσο και με την εθνική ομάδα. Στο περσινό Παγκόσμιο της Βουδαπέστης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα και ήδη θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς στον κόσμο, και μάλιστα με προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης, καθώς είναι μόλις 24 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ατσάλινη Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά (2-1)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και πολυνίκης του Champions League Προ Ρέκο φαίνεται να αναζητά παρτενέρ του Αμερικανού Μπεν Χάλοκ στα 2μ., κάτι που ίσως σημαίνει ότι ο βετεράνος Ματέο Αϊκάρντι ετοιμάζεται για αποχώρηση. Σε περίπτωση που ευοδωθεί η συμφωνία με τον Κάκαρη, θα έχει στη διάθεσή της από τη νέα σεζόν ένα δίδυμο φουνταριστών από το… πάνω ράφι, αναμφίβολα το δυνατότερο στο παγκόσμιο πόλο.

Σημειώνεται ότι ο προκάτοχος του Κάκαρη στην εθνική, ο Κώστας Μουρίκης, είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στην Προ Ρέκο το καλοκαίρι του 2018, όμως άλλαξε γνώμη μετά την κατάκτηση του Champions League με τον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά και παρέμεινε στον Πειραιά. Στο παρελθόν η πανίσχυρη ιταλική ομάδα έχει ενδιαφερθεί και για άλλους Έλληνες παίκτες, όπως ο Ντίνος Γενηδουνιάς και ο Αλέξανδρος Γούνας, αλλά οι περιπτώσεις αυτές δεν προχώρησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ