Με 18 παίκτριες η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών για Ρότερνταμ

Με 18 παίκτριες η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών για Ρότερνταμ

Καμπ προετοιμασίας το διάστημα 4-7 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, εν όψει των υποχρεώσεών της στο World Cup (Α’ Γύρος) που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Απριλίου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Την Τρίτη 4 Απριλίου θα συγκεντρωθεί εκ νέου η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του World Cup, ο α΄ γύρος των οποίων διεξάγεται από 11 έως 13 Απριλίου στο Ρότερνταμ. Η Αλεξία Καμμένου περιόρισε το γκρουπ στις 18 πολίστριες, από τις οποίες θα προκύψει και η αποστολή για την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδιακή τεχνικός κάλεσε τις Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (Γλυφάδα), Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη (Βουλιαγμένη), Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελενα Ξενάκη, Βάσω Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (Ολυμπιακός).

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

Η εθνική ομάδα θα προπονηθεί την Τρίτη 4/4 και την Τετάρτη 5/4 στο Κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιλισίων, ενώ την Πέμπτη 6/4 και την Παρασκευή 7/4 στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ και το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ