ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 2-25

ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 2-25

Στους τελικούς της Α1 πόλο για 10η σερί χρονιά προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που νίκησε 25-2 το Ρέθυμνο και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη δεν συνάντησαν αντίσταση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Η αναμέτρηση δεν χρίζει περαιτέρω σχολιασμού.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 14-1, ενώ οι Κρητικές στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκειά του με ανήλικες αθλήτριες… Κάπως έτσι το τελικό σκορ της αναμέτρησης σταμάτησε στο 25-2. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους τελικούς το ΝΟ Βουλιαγμένης έχοντας πλεονέκτημα έδρας και στοχεύοντας στην κατάκτηση του πέμπτου Τ

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-5, 0-6

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Φραγγελάκη, Καριπίδου Μ, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Παναγωτάκη, Συριανόγλου, Στρατηδάκη 1, Πέττα, Φαρμάκη Ε., Λιμπιτάκη, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καριπίδου Η.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Μ. 2, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ