«Νόβι Μπέογραντ για Φιλίποβιτς»

«Νόβι Μπέογραντ για Φιλίποβιτς»

Ο άσος του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Σερβίας αν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει την ενεργό δράση

Ο κορυφαίος πολίστας στον κόσμο είναι στην Ελλάδα και παίζει στον Ολυμπιακό.

Είναι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς και κοσμεί τις ελληνικές πισίνες.

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να κλείσει την τεράστια καριέρα του και να κρεμάσει το σκουφάκι του. Αυτό έχει δηλώσει εδώ και καιρό ο ίδιος και ελπίζει να το κάνει ως πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό στο F8 του Βελιγραδίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Αϊζάια… χόρευε

Πάντως, σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα «mondo.rs» έχει δεχθεί πρόταση από τη Νόβι Μπέογκραντ να συνεχίσει εκεί για έναν ακόμη χρόνο από τον ερχόμενο Ιούλιο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Ο θρυλικός άσος της Σερβικής και παγκόσμιας υδατοσφαίρισης Φίλιπ Φιλίποβιτς (35 ετών πια) θα μπορούσε να επιστρέψει στη Σερβία το καλοκαίρι και να παίξει στη Νόβι Μπέογκραντ. Αυτό έγραψε η «Večernje Novosti», με την εξήγηση ότι ο αρχηγός της πιο επιτυχημένης γενιάς στην ιστορία του αθλήματός στη Σερβία θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μάντιτς, ο οποίος σίγουρα δεν θα μείνει στον σύλλογο μετά την αποβολή του από την ομάδα.

Ο Φιλίποβιτς είναι σήμερα παίκτης του Ολυμπιακού, στον οποίο είναι προπονητής ο Ιγκορ Μιλάνοβιτς, ένας άλλος γίγαντας της σερβικής υδατοσφαίρισης και γενικότερα του αθλητισμού. Την επόμενη σεζόν αν γίνει αυτή η μεταγραφή, ο Φίλιπ θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Ζίβκο Γκότσιτς, τον επί χρόνια συμπαίκτη του από τις χρυσές μέρες της Εθνικής μας ομάδας.

Αν και εδώ και καιρό εικάζεται ότι ο Φιλίποβιτς θα κλείσει την καριέρα του το καλοκαίρι, όπως φαίνεται αυτό δεν θα γίνει ακόμα. «Μετά από αρκετές συζητήσεις, κατάφεραν να πείσουν τον Φιλίποβιτς να μην τελειώσει την καριέρα του, αλλά να επιστρέψει στη χώρα μετά από εννέα χρόνια», γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου.

Ο Φίλιπ έπαιξε τον τελευταίο αγώνα στη Σερβία τον περασμένο Αύγουστο, σε ένα θεαματικό αντίο από τους θρύλους της εθνικής ομάδας. Ο Φιλίποβιτς αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2021 και προηγουμένως έπαιξε σε Παρτιζάν, Προ Ρέκο, Ραντνίτσκι, ξανά στην Προ Ρέκο, ενώ πέρασε και μια σεζόν στην Ουγγαρία, φορώντας το σκουφάκι της Σόλνοκ τη σεζόν 2020/21».

Στη Νόβι Μπέογκραντ αγωνίζονται ήδη οι Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης.

Υπάρχει πάντως από άλλη πηγή η πληροφορία ότι ο Φιλίποβιτς θέλει να αναλάβει πρόεδρος της σερβικής ολυμπιακής επιτροπής μόλις σταματήσει την ενεργό δράση.

Για την ώρα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, είναι ηγέτης και έχει στόχο μαζί με την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει μετά το κύπελλο, τόσο το πρωτάθλημα Ελλάδας όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ τον ερχόμενο Ιούνιο στο Βελιγράδι.

Πηγή: In.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ