Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-9: Έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-9: Έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 10-9 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για άλλη μία φορά την ανωτερότητά του σε σχέση με τη Βουλιαγμένη και, παρότι δυσκολεύτηκε στο φινάλε, έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου τίτλου του στην Α1 πόλο των ανδρών. Οι παίκτες του Μιλάνοβιτς είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, με εξαίρεση το τελευταίο οκτάλεπτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 10-9 του ΝΟΒ στον Πειραιά, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ, με «όπλο» την εξαιρετική άμυνα μετά το πρώτο οκτάλεπτο και την σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Μουρίκη, που πέτυχε τρία γκολ και κέρδισε αρκετές αποβολές και ένα πέναλτι. Οι πρωταθλητές πήραν το προβάδισμα με 10-5 με αποτέλεσμα να ρίξουν τον ρυθμό και να «χαλαρώσουν» επιτρέποντας έτσι στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκουντογκάν έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στο +4 από την Άρσεναλ (2-1) – Ανάσταση για Τσέλσι και Λάμπαρντ (1-3)

Επόμενο… ραντεβού των δύο ομάδων είναι τη Δευτέρα (8/5, 18:00) στο Λαιμό, ενώ για την ανάδειξη του πρωταθλητή απαιτούνται τρεις νίκες.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-1, 1-4

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Μπούσλιε, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Γραμματικός, Λιαντζίρης.

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Αλμύρας, Ανδρεάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ