Ολυμπιακός: 301 και συνεχίζει! (pics)

Ολυμπιακός: 301 και συνεχίζει! (pics)

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού έφτασε τους 301 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού τον τρίτο τελικό της A1 πόλο με την Βουλιαγμένη, με τις Ερυθρόλευκες να επικρατούν εύκολα με 10-5 και να κατακτούν το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 14ο συνολικά στην ιστορία τους.

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, που έφτασε τους 301 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα. Αυτός ήταν ο 27ος τίτλος για το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να γράφουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τους φιλάθλους τους.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στον ΝΟΒ και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν στην οποία οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν τρία τρόπαια αφού εκτός από το πρωτάθλημα, πήραν επίσης το ευρωπαϊκό Super Cup, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Τρεις ακόμα τίτλοι για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που συνεχίζουν να γεμίζουν την τροπαιοθήκη του συλλόγου με κούπες.

Μια τροπαιοθήκη που ενδεχομένως αύριο (21/5) να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, καθώς αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ στον τελικό του Final 4 της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι 301 τίτλοι στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα:

Ποδόσφαιρο: 80
Μπάσκετ Ανδρών: 29
Μπάσκετ Γυναικών: 12
Βόλεϊ  Ανδρών: 59
Βόλεϊ Γυναικών: 18
Πόλο Ανδρών: 69
Πόλο Γυναικών: 27
Χάντμπολ Ανδρών: 7

Τα συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στα κορίτσια του πόλο:

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ