Ξεκίνημα με ήττα από τις ΗΠΑ για την Εθνική νέων ανδρών (13-10)

Ξεκίνημα με ήττα από τις ΗΠΑ για την Εθνική νέων ανδρών (13-10)

Η Εθνική ομάδα νέων ανδρών δεν άρχισε καλά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε με 13-10 από τις ΗΠΑ.

Με το… αριστερό μπήκε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών (Κ20) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας, καθώς ηττήθηκε 13-10 από την αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν, με το σκορ στο 4-4, οι Αμερικανοί πέτυχαν τέσσερα «αναπάντητα» γκολ και προηγήθηκαν 8-4. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και μείωσαν σε 10-9 με τη λήξη της τρίτης περιόδου, ωστόσο η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Επόμενος αντίπαλος για τη «γαλανόλευκη» είναι αύριο (11/6, 15:00) η Σερβία, ενώ τη Δευτέρα (12/6, 19:30) η εθνική θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Μετά το πέρας της Α΄ φάσης, οι δύο πρώτοι από τον 1ο και τον 2ο όμιλο προκρίνονται κατευθείαν στα προημιτελικά, ενώ οι τρίτες και οι τέταρτες ομάδες αναμετρώνται σε νοκ-άουτ παιχνίδι με έναν εκ των νικητών των άλλων τεσσάρων ομίλων, διεκδικώντας τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια για την οκτάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-6, 4-2, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Κανδανολέων, Γεωργαράς 2, Λασκαρίδης, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 4, Ανδ. Μπιτσάκος 1, Χρ. Μπιτσάκος 1, Πούρος 1, Σπάχιτς, Λυκούδης, Ηλιόπουλος.

ΗΠΑ (Τζακ Κόκουερ): Πράις, Τσ. Ντοντ 3, Μέριλιν, Γουάτσον, Λίχτι 2, Κάρσον, Ρ. Ντοντ 3, Σνάιντερ 1, Μακφάρλαντ 1, Ρόουι 1, Καστίγιο 2, Μουντέλιους, Τέμκιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ